Maskiner

Beltegående minigravemaskin.

Minigraveren er kanskje den viktigste og den best kjente maskinen for gjør-det-selv oppgaver som inkluderer grunnarbeider, masseflytting og graving

Vår maskin er “akkurat passe stor ” til å kunne klare en rekke oppgaver, uten at den blir så stor at den blir uhåndterlig og uoversiktlig.  Den har i operativ stand en vekt på ca 1850kg. Den leveres som standard alltid utstyrt med standard graveskuff 45cm med tenner som gjør graving i relativt harde masser til en helt overkommelig oppgave. Grøfte / kabelskuff kan medfølge, men i praksis er denne best egnet til å legge elektriske kabler mv da grøften blir svært smal.

Maskina er bare 98cm bred når beltene er sammenslått, som øker til hele 134cm når beltene felles maksimalt ut. Dermed er den stabil og god å kjøre, til tross for sin ekstreme smidighet.

Maskina leverer uten førerhus for maksimal oversikt. Den er utstyrt med veltebøyle / ROPS tak, for beskyttelse av føreren. Maskina har god førerstol, og sikkerhetsbelte for å holde føreren på førerplassen om uhellet skulle være ute.

Maskina har servospaker, som gir en god presisjon selv for uøvede maskinførere.

Maskina har også i tillegg knekkbar bom, som gjør graving langs vegger ol. enklere. Maskina har hurtigbelting for rask og enkel forflytning

Maskina kan også leveres med 100cm hydraulisk justerbar pusseskuffe, for planering av plen, bed, skråninger mv. Denne er svært effektiv, men krever noe mer av maskinoperatøren, da det er enda en funksjon å holde styr på. Grunnet svært stor slitasje på denne, belaster vi ekstra for benyttelse av denne. Se ellers vår prisliste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *